Hirdetés

A Jobbik “nem asszisztál posztkommunista roncsderbikhez” a fővárosban – Kivéve ha őket is beveszik a buliba

Hirdetés

Akkor már mindjárt más…. Alább olvasható Bencsik János Facebook-bejegyzése:

Mi folyik itt, Budapesten? Adalékok az elmúlt napok történéseihez:

Hirdetés

1. A Jobbik semmilyen budapesti ellenzéki tárgyaláson nem vett részt, hiszen ezekre meghívást sem kaptunk. Az LMP-t meghívták ugyan, de megtűrt cselédként bántak velük, holott e két párt kapta a budapesti ellenzéki voksok 40%-át a 2018-as választáson.

loading...

2. Az MSZP-s Molnár Zsolt által dominált áltárgyalások a megosztottságot mélyítik, amelyek egybevágnak a Fidesz érdekeivel. A manipulált közvélemény-kutatások és a sok esetben lejárt szavatosságú polgármester-jelöltek megnevezése mind ezt támasztják alá.

3. Az óbaloldali pártok a régmúlt dicsőség romjain, fideszes arroganciával osztogatnak pozíciókat, holott erre se felhatalmazásuk, se erkölcsi alapjuk, se valós erejük nincsen. A választók ezzel szemben kézzel fogható programot és világos akciótervet várnak, hogy mi fog történni Budapesten Tarlós István leváltása után. Puzsér Róbertnek van egy víziója, amivel lehet vitatkozni, de legalább van_miről_vitatkozni. A másik oldal ezt nem mondhatja el magáról.

4. Az LMP – mindeddig – sikeresen ellen tudott állni a szocialisták halálos ölelésének. A Momentum viszont a hétvégi bejelentéssel saját önfelszámolását helyezte kilátásba. A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve, talán még nem túl késő visszafordulni róla.

Ami jövőt illeti, a Jobbik nem fog belemenni elvtelen alkukba, nem támogatunk hiteltelen politikusokat. Ha úgy tetszik: nem asszisztálunk posztkommunista roncsderbikhez. Az összellenzéki együttműködés csak abban az esetben lehetséges, ha:
➡️ az óbaloldal újranyitja a tárgyalásokat, amelyhez egyenlő félként meghívást kap a Jobbik, az LMP és Puzsér Róbert Sétáló Budapest csapata,
➡️ a résztvevő pártok meg tudnak egyezni egy közös Budapest minimum programban,
➡️ az új pólus országgyűlési választáson elért eredményének megfelelő arányú kerületben tud egyedüli ellenzéki pártként elindulni, továbbá
➡️ az óbaloldali pártok elfogadható polgármester-jelölteket állítanak ki,

Annak, hogy Budapesten minden kerületben egy ellenzéki jelölt álljon fel a Fidesszel szemben, egyedül ez a járható útja. Ha idén ősszel nem sikerül teljes ellenzéki együttműködéssel lebontani a NER-t a fővárosban, azért a teljes felelősség azokat fogja terhelni, akik ezt a helyzetet előidézték. És nincs annyi “Egyenes beszéd”, ami segíteni fog ezt kimagyarázni…Bencsik János Facebook-bejegyzése: Mi folyik itt, Budapesten? Adalékok az elmúlt napok történéseihez

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close