Hirdetés

A nagy Rockefeller-terv! Így rabolta ki a nyugati bankárkaszt Magyarországot 2010 előtt

Hirdetés

Napvilágot láttak azok a dokumentumok és információk, melyek alátámaszthatják a 1990 és 2010 évek közötti legnagyobb pénzügyi és banki csalássorozatát. A szálak egészen Amerikáig vezetnek, az egyik legnagyobb bankárdinasztiához….

Rögtön az elején érdemes tisztázni: NEM véletlen az, hogy Magyarországot 2010-ig teljes mértékben kisemmizték és próbálták ellehetetleníteni. Több száz milliárd dollárnyi vagyon vándorolt külföldi kezekre, főleg az USA-ba a különféle banki intézményeken keresztül. Arról nem beszélve, hogy az EU-ban is nettó befizetők vagyunk, mert látszólag rengeteg támogatás érkezett hozzánk, sokkal nagyobb arányban vonták ki az európai és nemzetközi multik a profitot hazánkból, minthogy mi bármikor is jól jártunk volna azzal, hogy megnyitottuk piacainkat a világnak.

Hirdetés

A rendszerváltás előtt már megindult a mesterterv ellenünk, a szálak pedig egészen a Rockefeller bankárdinasztiáig nyúlnak. John D. Rockefeller, amikor 58 éves korában visszavonult az aktív üzleti élettől, az ország leggazdagabb embere volt. Amikor meghalt, a világ leggazdagabb embere volt.

loading...

Ez sokat elárul arról a dinasztiáról, ami Amerika és a világ nemzeteinek feje felett alakult ki, mintegy párhuzamos, mindent leuraló társadalomként.

A Rockefeller család az elmúlt évtizedek során jelentős befolyásra tett szert, és bár néhány éve meghalt a leghíresebb “utód”, David Rockefeller, a család és a dinasztia azért nem maradt utód nélkül.

A David Rockefeller félék irányították mindig is a banki folyamatokat a világon, és a pénz áramlását, mióta hatalmat gyakoroltak felette. Ahonnan csak tudtak, nemzeti tőkét vontak ki, így Magyarországgal is megtették ezt az aljasságot.

A Wall Streetről adták ki a parancsot azután, miután látták, hogy a szovjet egykori monolit rendszer végleg meg fog bomlani, és Magyarország elindul a rendszerváltás útján. A Rockefellerek hatalmas pénzcsomagokat küldtek Európába, különösen azokat a nemezteket segítették, melyek épp ezen szovjet karhatalom és azok elnyomása alól szabadult, megízlelve a szabadság és a demokrácia világát.Ezek az országok, különösen hazánk nem rendelkezett megfelelő pénzügyi ismeretekkel és kultúrával, és ezt használták fel ellenünk.Titkos csatornákon zajlott az a bizonyos tőkeinjekció, miközben a bankokat felduzzasztották, és észrevétlenül a fejünkre nőttek.

A bankok évtizedek alatt rengeteg pénzt raboltak el a magyaroktól. A hiteleik tisztességtelenek – minimum kérdőjelesek erkölcsileg – voltak sok esetben, sőt, a devizahitelek esetében törvénysértőek is.

Ez azonban senkit sem érdekelt, itthon ugyanis mindenki “összejátszott” a bankokkal, mivel azok jó ajánlattal kecsegtettek a velük szemben fellépőknek, így voltaképp minden politikai erőt és kormányt kilóra megvettek.

A jelenlegi magyar kormány felismerte ezt a csapdát és minden erejével azon dolgozik, hogy érvényesítse a nemzeti érdekeket és megszabaduljon a IMF és a nyugati pénzintézetek rabigájától.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close