Hirdetés

Nőnap alkalmából iszlamistákkal fejeztetné le a nőket az egy brit liberális lap

Hirdetés

Alig három hónappal azután, hogy két skandináv turistanőt iszlamisták lefejeztek Marokkóban, a brit, magát függetlennek mondó, amúgy szélsőségesen liberális lap a The Independent, a magányos hölgyutazóknak ajánlott 10 legjobb uticélról ír cikket a nőnap alkalmából.

Megdöbbentő módon a lap Marokkót jelöli meg elsőként, mint az egyik legjobb uticélt ahová a magányos nőknek mindenképp el kell menniük.

Hirdetés

Úgy tűnik a cikk írója gyorsan megfeledkezett a három hónappal ezelőtt történt eseményekről és vígan küldi a magányos nőket az iszlamisták karjaiba. Vagy, ami valószínűbb, jelentős összeget kapott a marokkói turisztikai hivataltól, hogy népszerűsítő cikket írjon az országról, de lehet, hogy csak szimplán egy fogyatékos balliberális álmodozó, aki úgy gondolja, hogy ez egy egyedi eset volt és többször már nem fordul elő, de ha mégis hát mit számít az ha a sok millió turistából lefejeznek vagy megerőszakolnak egy-kettőt?.

loading...

Akárhogy is legyen felháborító, hogy egy világszinten ismert lap ilyen cikket jelentet meg három hónappal a gyilkosság után, miközben nyilvánvalóan tudja, hogy semmis sem változott azóta az országban.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close