Hirdetés

Az állásába került Dombóvári Istvánnak a félre sikerült poén

Hirdetés

A Dombi az RTL Klub egy régebbi reggeli műsorában az egyik műsorvezető nemi identitásán élcelődött, amely után gyakorlatilag kirúgták a csatornától, pedig a Showder Klub egyik vezető arca volt. Mint azt a Story4 TV ArcKép című műsorában elmesélte, azért is engedte meg magának a sikamlós poénokat, mert jó volt a viszonya vendéglátójával – akinek a nevét gondosan kerülte visszaemlékezésekor – írja a Blikk.

– Barátok voltunk, sőt, még ma is azok vagyunk, ezért is engedhettük ezt meg magunknak, mert megvolt a nexus. Szeretném leszögezni, hogy nem sértődött meg, nincs harag – mesélte az esetről Dombóvári.

Hirdetés

A beszélgetés azonban balul sült el, a női ruhába öltöztetett férfi műsorvezető nem vette a poént, fagyos hangulatban zajlott a néhány perces megjelenés. A humoristát „feljelentették”, sőt, emlékei szerint néhány jó szándékú kolléga már erősen felturbózva adta tovább a sztorit, amely azonnal az állásába került.

loading...

– Harminc perc alatt kivágtak a műsorból úgy, hogy aznap este lett volna Showder Klub, amelynek én voltam a műsorvezetője – emlékezett vissza a humorista, hozzátéve, onnan kivágni már nem lehetett, ezért műsorváltozással oldották volna meg a helyzetet, hogy az esti poénözön ne kerüljön adásba.  Dombóvári azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és meghallgatást kért Kolosi Péter programigazgatótól. Nem is elsősorban maga miatt, hanem hogy standupos kollégáit mentse, kegyelmet kérjen nekik.

– Elmondtam, hogy amit kaptam, jogos, elszúrtam – magyarázta Dombi a riporter Kadarkai Endrének.

– Ki vagyok rúgva, sajnálom, megbántam, viszont azt erős büntetésnek tartom, hogy az esti adást is kivágják, mert van benne több kolléga is, akik ne bűnhődjenek miattam. Annyit kérdeztem még, az ajtóból, kifelé: te láttad ezt az adást? Mondta, hogy nem, de elmondták, milyen volt. Annyit kértem, hogy mielőtt felelős vezetői döntést hoz, legalább nézze meg. Félórával később hívott röhögve, hogy megnézte és vicces volt. Vissza az egész. Az esti adás lemehetett, én pedig kaptam egy szóbeli figyelmeztetést, hogy legközelebb mérjem fel az élő adás súlyát.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close