Hirdetés

Budapestre jön az AFD a nemzeti ünnep alkalmából

Hirdetés

Kövekkel és festékbombával támadta meg hat vagy hét ismeretlen maszkos az Alternatíva Németországért (AfD) Budapestre tartó buszát – írja a Demokrata.

A busz egyik utasa arról számolt be, hogy március 14-én reggel indult a buszuk Berlinből, az Ostbahnhof mellől. Még alig ötszáz métert tettek meg, amikor kőzápor zúdult a buszra, majd festékbombák repültek mindenfelé.

Hirdetés

A busz hátsó ablaka betört, az egyik oldalablak megrepedt, a szélvédőt festék borította. Hat vagy hét, maszkot viselő alak támadt a buszra, akik azonnal eltűntek – mesélte a busz egyik utasa.

loading...

Az esettel kapcsolatban Georg Pazderski, az AfD berlini elnöke azt mondta, brutális bűncselekményt követtel el az AfD politikusai ellen, testi épségüket fenyegetve.

Abszolút embertelen és kriminális – fűzte hozzá a politikus.

A kérdés csak az, hogy az utazással kapcsolatban ki szivárogtatott ki információt, ugyanis a részletekről csak egy egészen szűk kört tájékoztattak. Ráadásul a buszt előző nap ki kellett cserélni, és erről csak az utazáson részt vevőket tájékoztatták.

Az AfD tagjai azonban nem adják fel, úgy fogalmaztak: megyünk Budapestre. Autóval, menetrend szerinti járattal, de mindenképp megyünk. Csak azért is.

Reméljük az antifa nem jön Budapestre cirkuszolni!

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close