Hirdetés

Egy választópolgár levele Juhásznak. Civil jogvédőként dolgoztál? Ha jól tudom, az Soros féle léhűtőt jelent?

Hirdetés

Juhász!

Postaládánkba bedobott, silány minőségű (sz…rágó az öreg amcsi támogatód ?) szórólapodon olvasom a következőket: „I. V. VIII. IX. – a legesélyesebb ellenzéki képviselőjelölt ….. négy gyermek büszke édesapja …. korábban a pénzügyi szektorban, majd civil jogvédőként dolgoztam” Ez, ha jól tudom, ugye, Soros féle léhűtőt jelent? Majd „…nincs aki, nálam állhatatosabban képviselné az Ön érdekeit ….amikor tavasszal átveszem képviselői igazolványomat …. be tudom bizonyítani Orbánról is, hogy bűnöző …. hívjon bátran …. 06-30/64 23 224”

Hirdetés

Barátaim! Most figyeljetek, mert az épületes szöveg folytatódik.

loading...

„Azért küzdök, hogy …. ne lophassa el senki közös vagyonunkat ….. lepleztem a belvárosi vezetés ingatlanmutyijait”

Még egyszer, nyomatékkal, a magyar nyelvet/nyelvtant valamennyire ismerő emberként (áldott emlékű tanáraink Makón Dr.Bánáthy Péterné és Frank Oszkár voltak) pontosan, kiemelve, leírom az általam a szórólapon olvasott és fentebb aláhúzott szót: LEPLEZTEM!

Remek, köszönet ! Ha volt olyan eset (amit én kétlek) amit említ szórólapod, akkor a belvárosi vezetés nevében a leplezést nagyon köszönöm. Néhány magyaróra, a vén hülyének meg angol, hogy végre, 80 év után azt tisztességesen megtanulja és beszélje – igazán jól jönne.

MÁS. Két gyermekem édesanyjára panaszom van, mert több mint negyven éve visel el engem, a nem könnyű embert türelemmel, és háziasszonyi gondoskodása, családszeretete már-már felháborító. Ezért a felsorolt halmazati okok (türelem, szeretet,stb.) kapcsán megfenyítésére gondoltam. Miután – az utóbbi napok híradásai szerint – Ön az asszonyverésben igen nagy gyakorlatot szerzett az elmúlt években, kérdezem, ha úgy alakulna sorsom, hogy a még rám váró éveket családi háborúságban szeretném leélni, számíthatok e tanácsaira, segítségére ? Pl. hová kell ütni ? Esetleg feleségverő bérmunkát vállal e, és mi a tarifa ?

Tisztelet nélkül, K.S.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close