Hirdetés

Egyre nagyobb a káosz a migránsok miatt Brüsszelben

Hirdetés

Kaotikus a helyzet a folyamatosan érkező migránsok miatt az egyik brüsszeli pályaudvar környékén. A főleg fiatal férfiak a vasútállomásra vezető utakon vagy egy közeli parkban alszanak. Flamand újságok szerint a migránsok között olyan fertőző betegségek jelentek meg, mint a rühesség vagy a tbc. A helyi buszok megállóit az áldatlan állapotok miatt áthelyezték a vasútállomás környékéről.

A brüsszeli északi pályaudvar közelében lévő Maximilian Park. Itt élnek és éjszakáznak a szabad ég alatt a fiatal migráns férfiak. Nem kérnek menedékjogot Belgiumban, mert a végcéljuk Anglia. Ismerőseikkel, rokonaikkal általában okostelefonon keresztül tartják a kapcsolatot.

Hirdetés

A Hír TV kamerája előtt fordult a park felé a brüsszeli önkormányzat egyik higiéniai busza. Ebben mosakodhatnak és letusolhatnak a migránsok. A parkban és környékén éjszakázó többszáz embernek esténként meleg ételt is osztanak.

loading...

Az utcákon élő migránsok miatt a helyi buszok pályaudvari végállomását átmenetileg áthelyezték. A buszvezetőket ugyanis sokkolta az utcákon tapasztalható higiéniai helyzet és féltették az utasok biztonságát is.

Egy flamand újságíró a Hír TV-nek elmondta, hogy az áldatlan állapotok kiélezték a politikai csatározásokat a migráció ügyében Belgiumban, ahol május 26-án, az európai választások napján, regionális és szövetségi parlamenti választásokat is tartanak.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close