Hirdetés

Életveszélyesen megfenyegették Salvini. Megdöbbentő dolgot küldtek neki

Hirdetés

Egy névtelen levelet fogtak el az olasz hatóságok a Firenze melletti Sesto Fiorentio egyik postahivatalában, melyet Matteo Salvini olasz belügyminiszternek, miniszterelnök-helyettesnek címeztek. Egy 22-es pisztolyhoz való golyót találtak benne – írja az Ansa nevű portálra hivatkozva az Origo.

Hirdetés

A határozottan és következetesen bevándorlásellenes álláspontot képviselő Matteo Salvininek címzett levelet kivágott újságcikkek betűiből rakták össze, a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben – írja az olasz Ansa. Salvini annyit mondott az üggyel kapcsolatban, hogy

loading...
 

több mint 100 erőszakos vagy halálos fenyegetést kaptam egy év alatt, amióta miniszter lettem. Nyilvánvaló, hogy bizonyos baloldali körök gyűlölködése meg tud győzni beteg elméket, de engem nem tud megijeszteni. Éppen ellenkezőleg, még több erőt ad, hogy megküzdjek a bűnözőkkel. 

Az Origo azt írja, hogy a  levélíró biztosan jó pontot akart szerezni a bevándorláspárti anarchistáknál, mert a borítékra azt írta, hogy “ministro Duce”, párhuzamot vonva az egykori fasiszta diktátorral.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close