Hirdetés
Hirdetés

Ennek nagyon fog örülni Orbán Viktor! Megdöbbentő dicséretet kapott Magyarország

Hirdetés

Azért akarják elvenni a támogatásokat Magyarországtól mert gazdaság elképesztően fejlődik! Remélhetőleg a magyar kormány nem hagyja elvenni a pénzt!

A strukturális alapot jócskán megnyirbálná a brüsszeli vezetés 2021-től. Ez Magyarország esetében azt jelentené, hogy a mostani 23,6 millárd euró helyett 2021-től csupán 17,9 milliárdot kapna ebből a forrásból. Az Európai Néppárt CDU-CSU-csoportjának vezetőja Markus Pieper szerint a fő ok az, hogy a gazdaság elképesztően fejlődik a magyaroknál, lengyeleknél és cseheknél, esetükben sok régió már kiesett a legfőbb támogatottak köréből.

Hirdetés

A Bizottság azt tervezi, hogy hamarosan fizet azoknak az államoknak, amelyek menekülteket fogadnak be, az összeg az érintett településeket illetné meg és jelen állás szerint fejenként és évente 400 eurót tenne ki. Amint az egy tervezetből kitűnik, a pénzt a szerkezeti alapokból folyósítanák, és a következő pénzügyi időszakra szóló előirányzattal együtt hagynák jóvá. Azoknak az országoknak járna, amelyek nettó népessége 2013 óta nőtt az EU-n kívüli bevándorlás folytán. Az Európai Néppárt CDU-CSU-csoportjának vezetője üdvözölte az elképzelést, annál is inkább, mert a kvótákat nem tartja járható útnak. Pieper azonban kevesli a fejpénzt, szerinte azt több mint kétszeresére is lehetne emelni. Azon kívül a beilleszkedést célzó programoktól kellene függővé tenni.

loading...

Forrás: Welt.de

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!