Hirdetés

Ezért utálja Gyur­csány Ka­rá­csony Ger­gelyt:

Hirdetés

El­ké­pesztő jel­zők­kel tá­madt Ka­rá­csony Ger­gelyre a Gyur­csány-média. Kö­pö­nyeg­for­gató, ha­szon­leső, mam­lasz alak­nak tart­ják, aki nem­rég még or­dítva szidta a szo­ci­a­lis­tá­kat. De mi az igazi oka a meg­hök­kentő tá­ma­dás­nak?

Személyesen a Miniszterelnöki Hivataltól több mint 21 millió forint megbízást kapott családi vállalkozásán, a Social Report Bt.-n keresztül. De ez csak a jéghegy csúcsa. Karácsony ugyanebben az időben más területen is szolgálta Gyurcsány Ferencet. Ő volt a Medián kutatási igazgatója, azé a szervezeté, amelyik legzsírosabb megbízásait éppen Gyurcsányéktól kapta, összesen 700 millió forintot. Ebből aztán tellett Karácsony 700 ezres havi fizetésére…

Hirdetés

Gyurcsány ezért tartja tehát árulónak Karácsonyt, ezért beszélnek a DK médiában köpönyegforgató mamlaszként a szocialisták új üdvöskéjéről. Aki tényleg sok mindent összehordott már zavaros politikai pályafutása alatt. Nemrég még azt is találta mondani, hogy a szocialistákat jobban utálja, mint a FIDESZ-t… Hogy aztán elszegődjön hozzájuk botcsinálta miniszterelnök jelöltnek…

loading...

Talán nem mindenki emlékszik rá, de Karácsony időközben még egy pártot elárult, méghozzá az LMP-t, ahol a mai napig rossz szívvel, a párt kettészakítójaként emlékeznek rá. Olyan politikai szélkakasként, aki a pillanatnyi érdekek oltárán mindig feláldozza állítólagos elveit. És azt se felejtsük el, hogy Karácsony ott ült az LMP vezetőségében, amikor párt a sukorói korrupció miatt rendőrségi feljelentést tett Gyurcsány Ferenc ellen.

Szóval a DK elnökének van mire visszaemlékeznie, amikor összerándul a gyomra Karácsony neve hallatán.

Nem csoda, hogy a Gyurcsány-médiában, elsősorban a Nyugati Fény nevű portálon szó szerint gyalázzák az MSZP új sztárját. Megvető módon„Karigerinek” becézik.

Nem értik mit keres egy ilyen többszörös áruló a szocialisták köreiben,, egy olyan ember, aki sokáig „leprázta” a pártot.

„Karácsony Gergő ifjú kora ellenére sok köpönyeget megforgatott már, most a politikai túlélés reményében az általa sokáig leprázott MSZP-sek listájára kéredzkedett fel, azt ígérve: hozza a saját népszerűségét.”

Gyurcsányéknak úgy általában is bajuk van Karácsony emberi minőségével… Azt írják több cikkben is, hogy „nincs vér a pucájában”

Sőt, szerintük:„A bántó mamlaszság, az egészséges határozottság teljes hiánya szerves része Karácsony karakterének.”

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close