Hirdetés

Fidesz: Karácsony Gergely ne sumákoljon

Hirdetés

A Fidesz budapesti szóvivője felszólította Karácsony Gergely (Párbeszéd) zuglói polgármestert, ne “sumákoljon” a kerületi parkolási botrányban, fedje fel a parkolási szerződést előkészítő jegyző eltávolításának körülményeit.

Zsigmond Barna Pál keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a zuglói parkolási botrány ahelyett, hogy megoldódna, “egyre zavarosabbá válik”, a XIV. kerületieknek napi egymillió forint veszteséget okoznak “a botrányos szerződések”. Karácsony Gergely polgármester pedig alkalmatlan arra, hogy rendet tegyen – jelentette ki.

Hirdetés

Hozzátette: valószínűleg Karácsony Gergely is tudhatta, hogy “baj lesz”, a szerződésekből, erre utal az, hogy nem sokkal a szerződéskötés után “kirúgta” a jegyzőt. Arra kíváncsiak, pontosan miért “rúgta ki” a jegyzőt, ennek van-e köze a botrányos szerződésekhez, kapott-e lelépési pénzt és ha igen, mennyit a jegyző és aláírattak-e vele titoktartási szerződést – sorolta a Fidesz budapesti szóvivője.

loading...

Karácsony Gergely “ne sumákoljon, fedje fel a jegyző eltávolításának körülményeit”, és tegye ingyenessé a parkolást, “amíg egy új polgármester nem tesz rendet” – fogalmazott a kormánypárti politikus.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close