Hirdetés

Forradalmak söpörhetnek végig Európán!

Hirdetés

Szakértők úgy vélik, hogy a francia sárga mellényesek győzelme, Európa minden dolgozó emberének győzelme és könnyen lehet, hogy az események végigsöpörnek egész Európán és kisöpörheti a jelenleg uralkodó globalista neoliberális elitet a hatalomból.

Az Európai munkások úgy láthatják, hogy érdemes és van mivel harcolni, ezért több országban is hasonló mozgalmak szerveződnek.

Hirdetés

Bár a fran­cia kor­mány be­je­len­tette, hogy meg­ha­jol a nép aka­rata előtt, és ja­nu­ár­tól nem nö­ve­lik to­vább az üzem­anya­go­kat sújtó adó­kat, az em­be­rek sze­rint ez a gesz­tus már túl későn jött. A tün­te­tők nem elég­sze­nek meg ennyi­vel, Em­ma­nuel Mac­ron bu­ká­sát akar­ják látni.

loading...

A német Bild nevű napilap felkereste a Párizstól két órányi autóútra fekvő Le Mansban tüntető sárgamellényeseket, és A forradalom nem megy összecsapások nélkül címmel közölt írást. A tiltakozók elmondták, hogy a forradalomhoz harcok kellenek. Véleményük szerint az embereknek elegük van a francia elnökből. Bár a legtöbben azt mondták, hogy elítélik a Párizsban történt erőszakot, mégsem látnak más megoldást, amivel azonnali változást érhetnének el az ország élén.

A minimálbérért dolgozó 20 éves Lena azt mesélte az újságíróknak, hogy idén nem tud karácsonyi ajándékot venni szeretteinek, étteremben vagy moziban pedig már évek óta nem volt.

A fővárosban történt erőszak szükséges volt, mert a kormány máshogy nem hallja meg a szavunkat – állítja a fiatal lány.

A tiltakozók a hétvégén újra demonstrálnak. Egy friss felmérés szerint ebben támogatják őket a francia emberek is, akiknek a 72 százaléka gondolja úgy, hogy a sárgamellényeseknek igazuk van.

A mozgalom már több nyugat-európai országban felütötte a fejét. Brüsszelben a párizsihoz hasonló összecsapások voltak.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close