Hirdetés

Gesztesi is zaklatással vádolja Havast. Pofonokat ígért neki!

Hirdetés

Döb­be­ne­tes a mostani bot­rány fé­nyé­ben új­ra­ol­vasni Gesz­tesi egy ko­rábbi durva ki­fa­ka­dá­sát Havas Hen­rik ellen. Né­hány hó­napja még senki meg sem hallotta az ilyen híreket.

Egy interjúban részletes tényekkel alátámasztva vádolta  meg ugyancsak zaklatással. Havas Henrik újabb áldozata 9 percen át részletezte, mit élt át az elmúlt napokban sorozatos botrányokba keveredő Havast,még azt is hozzátette, hogy Gyűrűzik a botrány: Baukó Éva tanúkkal cáfolja Havas hazugságát” “megérdemelne egy nagy verést”.

Hirdetés

konkrétan rendszeresen zaklatta a volt feleségemet, amikor a Mokkában együtt dolgoztak. Nemegyszer fordult elő, hogy részegen hívta fel Claut, de pechjére én vettem fel a telefont.Nem győztem elküldeni a fenébe, keményen rászólva, hogy ne molesztálja rendszeresen Claudiát. Egy elvtelen, pofátlan fráter, aki ráadásul súlyos alkoholproblémákkal küszködik.”- mondta szó szerint Gesztesi.

loading...

Gesztesi meg is indokolta, hogy szerinte mi lehet az oka Havas erőszakosságának:  “Valószínűleg nem tudta feldolgozni, hogy Claudia sosem feküdt le vele, bármennyire is próbálkozott. Amikor a topon volt,Havas mindig is visszaélt a helyzetével, azt pedig képtelen volt feldolgozni, hogy az általa szakmailag oly nagyon lenézett Claudia nemet mond neki. Őneki! A Tanár úrnak!”– fakadt ki Gesztesi, aki  dühében egy pofont is beígért Havasnak.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close