Hirdetés

Gyurcsány szerint a kormány tagjai perverzek, hogy a gyerekszületések számát szeretnék növelni. De ez még semmi!

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc szerint a migránsok alig léteznek, ha pedig mégis, akkor sem követnek el bűncselekményeket. Ellenben a kormány tagjai perverzek lehetnek, hogy a gyerekszületések számát szeretnék növelni az országban. A Facebookon megosztott bejegyzésből az is kiderül, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke szerint a kormánytagok “szerencsétlen flótások mind”. És ez még nem minden.

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán arról értekezett, hogy az “alig létező menekültek” által elkövetett bűncselekményekről több szó esik, mint a családon belüli erőszakról. A “Szóval a nénikétek térdekalácsát!”– mondattal indított hosszas gondolatfolyamban arra is kitér, hogy nem emlékszik olyan erőszakos cselekményre, amit migránsok követtek volna el. A kormányt nemes egyszerűséggel “hálószoba rendőröknek” tituláló volt miniszterelnök szerint a családpolitikai intézkedéseknek köszönhetően “lassan hivatalos kimutatást vezetünk csókról, ölelésről, simogatásról, öröm -, vagy gyermeknemzés célját szolgáló együtthálásról.” Véleménye szerint a kormány tagjai:

Hirdetés

Lehet, hogy perverzek, nem tudom. De hogy végleg elvesztették józanságukat, hogy nem értenek semmit a mai párkapcsolatokból, hogy bigott nyavalyások, az biztos.

Végül a statisztikai adatokra fittyet hányva kijelenti: soha ilyen kevés gyerek nem született, mint az idei év első félévében. Szerencsétlen flótások ezek. A mi kontónkra.

Hirdetés
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close