Hirdetés

Retteghet Brüsszel! Hatalmas erő állhat Orbán Viktor oldalára az új Európa Parlamentben

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy nem lesz brit kilépés, nem valósul meg a Brexit. 73 Brit képviselő támogatására számíthat a magyar kormány álláspontja!

Brüsszelben egyre inkább felszínre törnek azok a félelmek, hogy Nagy-Britania az unió tagja marad és ezáltal 73 brit képviselő is az EP tagja lesz. 73 Eu-ellenes képviselő, 73 Nigel Farages, akik belülről fogják bomlasztani Brüsszelt.

Hirdetés

David Coburn skót parlamenti képviselő szerint ha a 73 brit képviselő is az új parlament tagja lesz az azt jelenti majd, hogy kormányozhatatlanná válik az unió, de azt sem lehet, kizárni, hogy az euroszkeptikusok egy nagy tömbben egyesülnek így övék lehet a legnagyobb frakció az új EP-ben.

loading...

“Brüsszel semmi jóra ne számítson ha Nagy-Britannia az Európai Unió tagja marad. A britek egyre inkább dühösek az Európai Unióra. És egyre több ember, aki korábban a maradásra szavazott, most támogatják a kilépést,” mondta Coburn a Russia Today-nek. “Úgy látom, az emberek nem nézik jó szemmel, ahogyan az EU kezeli Nagy-Britanniát és 73 EU-ellenes képviselőt küldenek Brüsszelbe – tette hozzá”.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close