Hirdetés

Hillary Clinton is nagyon elkeseredett a Sargentini-jelentés miatt

Hirdetés

Hillary Clinton láthatóan továbbra sem tud megbékélni 2016-os brutális bukásával, és mivel már elnök valószínűleg nem lesz belőle, ezért kétségbeesetten kapálózik, hogy valahogy a köztudatban maradhasson. Ebben reménykedhetett akkor is, amikor a magyar kormány miatt sivalkodott egy jóízűt.

Egészen elkeserítő látni, hogy a brüsszeli konzervatívok szavazataikkal Orbán Viktort védik – ideértve a brit konzervatívokat is”

Hirdetés

– kezdte sivalkodását a többszörösen bukott politikus, Hillary Clinton. Csalódását fejezte ki, szerinte a konzervatívok “sokat változtak Winston Churchill és Margaret Thatcher óta”, és ez abban is látszik, hogy nem ítélték el “Orbán Viktor szélsőjobboldali kormányzatát.”

loading...

Clinton természetesen mi más miatt támadta be a brit konzervatívokat, mint a Soros-Sargentini-jelentés miatt, amelynek szavazásán a britek 19 európai parlamenti képviselője közül mindössze három támogatta a tárgyi tévedéseken alapuló jelentést, míg a többiek mind ellene szavaztak.

Hillary Clinton előhozza a szokásos maszlagot, miszerint egy demokrácia kizárólag liberális lehet – ennek megfelelően úgy véli, az április nyolcadikai választás végeredménye még egyáltalán nem jelenti azt, hogy Magyarországon demokrácia lenne. Tőle mondjuk mást nem várhatunk, hiszen ő maga is Soros György zsebében volt a 2016-os amerikai elnökválasztás során.

Tipikusan jellemző Clintonra, és az ő politikai táborára ez a gondolkodás: ha egy szavazás végeredménye nekik nem tetszik, azonnal diktatúrát kiáltanak, de ha netalántán ők győznek, akkor máris minden rendben van. Ezt bizonyítja nekünk Clinton azzal, hogy szerinte az USA-ban is veszélyben a jogállam és a szabadság – persze azért, mert nem ő lett az elnök, hanem Trump.

Azt hihetné az ember, Clinton talán tanult valamit 2016-os csúfos veresége óta, de láthatóan még mindig ugyanabban a liberális pökhendiségben fürdőzik, mint eddig.

Kovács Zoltán: Hillary Clinton is Soros kottájából játszik
Hillary Clinton egy bukott politikus, akinek vesztes kampányát Soros György is finanszírozta – írta a Twitteren Kovács Zoltán kormányszóvivő kedden.
Arra reagált, hogy az amerikai demokrata politikus, volt elnökjelölt a Mirror brit tömeglap beszámolója szerint bírálta Theresa May brit kormányfőt, amiért a “szélsőjobboldali Orbán Viktort” támogatja. Clinton szerint a May által vezetett konzervatívok messze jutottak Winston Churchill pártjától, miután a párt európai parlamenti képviselői elutasították a Sargentini-jelentést.

Kovács Zoltán reagálásában azt írta:

Clinton Soros bevándorláspárti politikáját képviseli, ezt a politikát a legutóbbi választásokon a magyar és az amerikai választok is elutasították

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!