Hirdetés

Ismert sportember terítette a rekordmennyiségű drogot a Szigeten

Hirdetés

A 444.hu szúrta ki, hogy holland lapok szerint egy ismert, korosztályos válogatott sprinter lehet a Sziget Fesztiválon letartóztatott két holland díler egyike. A De Telegraaf értesülései szerint az óriási mennyiségű kábítószerrel letartóztatott Roelf B. hazájában ismert rövidtávfutó, aki egy hónappal ezelőtt a svédországi Gävléban rendezett U23-as atlétikai Európa-bajnokságon szerepelt.

A holland lap szerint a Budapesten őrizetbe vett két holland kábítószer kereskedőre a náluk talált hatalmas mennyiségű, mintegy 100 millió forint értékű drog miatt akár életfogytig tartó börtönbüntetés is várhat.

Hirdetés

A De Telegraaf szerint az egyik őrizetbe vett férfi egy 22 éves, hazájában ismert sprinternek számító rövidtávfutó, akit a lap személyiségi jogaira hivatkozva csak Roelf B.-ként említ. B. egy hónappal ezelőtt még a svédországi Gävléban szerepelt a holland 4×100-as váltóban, amellyel nemzeti U23-as csúcsot állított fel az előfutamban, ám a döntőben rossz váltás miatt nem ért célba az egység.

loading...

A magyar rendőrség a 21 és 22 éves hollandok elfogása után kedd reggeli közleményében bejelentette, hogy megtalálták az elkövetők autóját is, amelyben további 15 kilogramm marihuánát, valamint a kábítószer adagolásához szükséges eszközöket találtak, így a hollandoknál talált nagyjából 20 000 adag kábítószer összértéke már megközelíti a 100 millió forintot.

B. két évvel ezelőtt, 2017-ben szerzett magának hírnevet – akkor még futóként –, amikor 10.50 másodperc alatt futotta a száz métert, s meghívást kapott a Szuper Ligában szereplő holland válogatottba az atlétikai csapat Eb-re a 4×100-as váltóba.

A most elkapott futó rövid időn belül a második holland futó, akit kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt tartóztatnak le: nemrég a pakisztáni származású, 26 éves Madiea G.-t kapcsolták le Németország határán 50 kilogramm kábítószerrel a kocsijában.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close