Hirdetés

Kemény szavak! Sok MSZP-s szavazatot vehet el a Munkáspárt, akár még a parlamentből is kieshetnek a szocik!

Hirdetés

A Magyar Munkáspárt az ország stabilitását tartja a legfontosabb célnak, ehhez adni kell a dolgozó embereknek és meg kell védeni Magyarországot a migrációtól – mondta a párt elnöke kedden Szekszárdon.

Thürmer Gyula a Garay téren tartott sajtótájékoztatón hozzátette, pártja az egyetlen, amelyik azt mondja, hogy fizessenek a gazdagok. A Magyar Munkáspárt többek között egyszeri, 45 százalékos vagyonadót, 200 ezer forintos minimálbért, és 100 ezer forintos minimálnyugdíjat vezetne be – mondta.

Hirdetés

A párt az április 8-ai választásra 57 egyéni választókerületben állított jelöltet, és van országos listája – húzta alá. Kérdésre válaszolva azt mondta: ha bárki más a zászlajára tűzi, hogy fizessenek a gazdagok és adjunk a szegényeknek, készek vele együttműködni. „Ilyet egyelőre nem látok”– jegyezte meg.

loading...

A Munkáspárt alternatív választási lehetőséget kínál mindenkinek, akinek nem tetszik a jelenlegi kormány tevékenysége és azoknak is, akiknek elegük van az ellenzék tehetetlenségéből – fogalmazott.

A program sok baloldali szavazót megnyerhet, akik a széthulló és karakter nélküli MSZP-Párbeszéd helyett a Munkáspártra adhatják le voksukat, ami akár a baloldal parlamentből való kiesését is jelentheti.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!