Hirdetés

Kemény választ küldött Orbán Viktor Brüsszelnek a leállított plakátos autó kapcsán

Hirdetés

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának volt a vendége.

Arra, hogy Brüsszelben lényegében megtiltották, hogy a kormány reagáljon Verhofstadt vádjaira, Orbán Viktor elmondta, hogy jól látható a nyugati és a közép-kelet-európai országok demokráciái közt a különbség. Nyugaton jól mentek a dolgok a világháború után, szabadságban, békében és jólétben éltek az emberek. Az elit is ahhoz volt szokva, hogy néha esetleg megcsipkedik, de nem kellett olyanokat hallaniuk, amilyeneket a magyar politikusoknak kell.

Hirdetés

Az érzelemgazdag, lendületes megnyilvánulások nyugaton nem voltak jellemzőek, míg itt életben kell maradni. Itt az ember nem királykodhat, utcai harcosként azért is meg kell harcolni, hogy jót tehessen az ember. A mi demokráciánk egy harcosabb demokrácia, mint a nyugati”

loading...

– mondta a miniszterelnök, aki szerint Guy Verhofstadt és Judith Sargentini is ezért hiszik, hogy megtámadhatják Magyarországot.

Mi viszont védekezünk és visszatámadunk. Aki megtámad minket, aki belénk harap, annak erős fogsorral kell bírnia. Ha mi a támadásokra válaszolunk, arra a belgák úgy reagálnak, hogy ezt nem lehet. Az életerő Közép-Európában nagyobb, mint Nyugaton”

– zárta az interjút Orbán Viktor.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close