Hirdetés

Kitálal a Momentumos aktivista! A CEU fizette a kormányellenes tüntetőket

Hirdetés

A CEU többmilliós tandíja mérsékelhető, ha az ember aktivista, például antifasiszta szervezet tagja, mert akkor ösztöndíjat kap – minderről a Momentum tagja, Krómer Patrik beszélt egy videóban. Az aktivista meglepő őszinteséggel mondta el azt is, hogy mi a véleménye a Demokratikus Koalícióval való együttműködésről.

Érdekes videóbejegyzés látott napvilágot a közösségi médiában. Ebben a kormányellenes tüntetések ismert arca, Krómer Patrik meglepő őszinteséggel beszél arról, hogy a tüntetések mögött álló szervezetek valójában miért is vettek részt a demonstrációk szervezésé­ben, és például miért álltak ki a CEU mellett.

Hirdetés

Mint mondta: kampánypénzből, „pancser módon” építettek szekeret például a DK-aktivisták, de mesélt arról is, hogy Rékasi Zsigmonddal a Renegátlástalanok a CEU-tüntetésen aktivizálták először magukat.

loading...

Az úgynevezett „civil spontán tüntetéseket” viszont felsőbb szintekről nem engedték, tehát ezek sem önkéntes módon szerveződtek. Szavai szerint a „TASZ meg ezek” sokat segítettek nekik, hogy ne kapjanak szabálysértési büntetéseket, az aktivista szerint a sorosista jogvédőknek köszönhetően nem kellett sohasem ilyen büntetést fizetnie.

A videó­ban elhangzik: Patrik szélsőbaloldali nézeteket vall, a Momentum tagja, s ezt büszkén vállalja. Azt is elmesélte, hogy a XVI. kerületi momentumos jelöltnek a DK beállt segíteni, de ezt is elrontották. Mint mondta: ezeknél a „civil” szervezeteknél rendszeres a lehúzás, egymás átverése, sokan a saját pecsenyéjüket sütögetik.

Szavai szerint rengetegen politikai haszonszerzés miatt álltak a CEU mellé, ő maga azonban sosem fogadott el pénzt azért, mert részt vett a demonstráción. Viszont a CEU többmilliós tandíja mérsékel­hető, ha az ember aktivista, például antifasiszta szervezet tagja, mert akkor ösztöndíjat kap. A Facebook jobboldali cenzúráját a momentumos azzal magyarázta, hogy „ez egy üzleti politika”.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close