Hirdetés

Lebuktak Magyarország ellenségei! Ezért volt Trianon, ezért rombolta le a Nyugat magyar gazdaságot!

Hirdetés

Egyetlen bűne volt a magyaroknak a nyugat szemében: Nem kértünk a nyugat és a kelet gyengébb és silány minőségű termékeiből!

A Kárpátok erdőségei, bányái ellátták a városok és az alföldeken élő lakosságot a szükséges famennyiséggel, ásványokkal, ércekkel. Cserébe az alacsonyabban fekvő területek a hegyvidéknek gabonát, húst és gyümölcsöket, zöldségeket szolgáltattak.

Hirdetés

Erdély sóbányái Európa szükségleteinek 75%-át kielégítették. Az országon belül a megélhetéshez szükséges teljes ellátás megoldott volt. A gazdaság önállóan és önellátóan tudott működni. Nem szorultunk a nyugat és a kelet gyengébb és silány minőségű termékeire.

loading...

Trianonnal az országban a vidéki gazdálkodást, a termelő gazdaságokat felszámolták. A megélhetést biztosító élelmiszertermelést és az ipart leépítették a Kárpátok-bányáit elrabolták.

A globalizáció eredményeként azonban ez brutális módon megváltozott…

Ma az önellátás helyett a drága importra fecséreljük jövedelmünket. Ez szinte kizárólag a szemét behozatalát jelenti anyagi és szellemi síkon egyaránt. A behozott termékek többsége értéktelen, olcsó bóvli.

Az éltető ételek helyett génkezelt, betegségeket okozó, vegyszerezett, romlott hulladékot szállítanak. Nem beszélve az illegálisan, tonnaszám bekerülő egyéb hulladékokról és az erkölcsöt, az emberséget, a nemzetiséget porig romboló, liberálisnak kikiáltott téveszmékről.

Így történt valójában a magyarok sárba tiprása, a gazdaságunk tönkretétele, a magyar tőke kivonása az országhatárainkon túlra…

Ne feledjük, még egyszer, egyetlen bűnünk volt: “Nem szorultunk a nyugat és a kelet gyengébb és silány minőségű termékeire!”

A folyamatok mind a mai napig folytatódtak és folynak most is…

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close