Hirdetés

Lefejezte az egyéves gyereket a bevándorló – Merkelék eltitkolták, de még durvábbat is tettek

Hirdetés

Eljárást indítottak a videót közzé tevő ellen, a rasszista indulatok felkorbácsolása miatt!

Borzalmas, barbár bűntettet követett el egy afrikai bevándorló április 12-én Hamburg városában, mégpedig fényes nappal, nyílt színen. A 33 éves, Nigerből származó Mourtala Madou a Jungfernstieg metróállomáson rátámadott volt barátnőjére, a német Sandra P.-re, aki egyéves és hároméves kisgyermekeivel utazott, a döbbent utasok szeme láttára brutálisan megkéselte az asszonyt, majd a késsel levágta az egyéves kisgyermek fejét!

Hirdetés

A metróállomás vérben úszott, az emberek sikoltozva menekültek az őrjöngő gyilkos elől. A kicsi azonnal meghalt, édesanyja a kórházba szállítás után vesztette életét. Madou elmenekült a helyszínről, de később feladta magát a rendőrségen.

loading...

Később kiderült, hogy a migráns már hónapok óta fenyegette a nőt, ellene távoltartási végzést is hozott a bíróság. Az ügyészség szóvivője arra a kérdésre, hogy miért nem tettek semmit, azt felelte, hogy a fenyegetések “nem tűntek súlyosnak”. A távoltartási végzést 2017 októberében vissza is vonta a bíróság azzal, hogy annak fenntartása indokolatlan. Madou ekkor nyíltan megfenyegette Sandrát, a következő nyílt kijelentéssel: “Megölöm a gyerekedet, és téged is!”

Mindez, mondhatnók, “csak” természetes következménye a harmadik világbeli vademberek tömeges betelepítésének. Afrikában az ilyen leszámolások, brutális kivégzések a mindennapi élet részei, s egy-egy ilyen rémtettet a falu apraja-nagyja röhögve kameráz okostelefonjával (mert az ugyebár kell a majmoknak). Még azt is mondhatjuk, az az európai nő, aki “beleszeret” egy ilyen állatba, meg is érdemli, hogy kibelezzék. Csakhogy az igazán hátborzongató nem is maga a bűntett, hanem a német hatóságok reakciója arra!

Bár a rémtett fényes nappal, az utcán történt, több száz ember szeme láttára, mégsem jelent meg róla egyetlen szó sem a médiában. Csak hónapokkal később, június végén derült ki a nagyközönség számára, mit tett Merkel asszony vendége, amikor valaki megosztotta a helyszínről készült videofelvételét Facebookon. Érzékenyebb idegzetűek ne nézzék meg a videót. A képeken látható, hogy a metró peronja szó szerint vérben úszik, mindkét vágány irányába folyik le a halottakból kiömlött vér. A felvételt egyébként szintén egy bevándorló, a ghánai Daniel J. készítette, aki templomi gospel-énekesként keresi a kenyerét. A felvételen látható, amint a mentősök kétségbeesetten próbálják menteni a megkéselt nő életét, miközben mellette hever a meggyilkolt kislány teste. A felvételt készítő férfi angolul beszél: “Ó, Istenem! Ez hihetetlen! Ó, Jézus, ó, Jézus! Levágta a kisbaba fejét! Ó Isten, ó Jézus!”

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!