Hirdetés

Macron pánikban! Olyan történik Párizsban, ami évtizedek óta nem

Hirdetés

Katonai járművek Párizs utcáin, a rendőrség megszállja Párizs 14 kulcsfontosságú pontját. Macron komolyan forradalomtól tart és, hogy a nép elűzi!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Macron elleni tüntetések tovább folytatódnak Franciaországban. A sárgamellényesek az eddigieknél is nagyobb demonstrációra készülnek szombaton. A Facebookon többen már az Élysée-palota elfoglalására buzdítanak, így a hatóságok is próbálnak felkészülni az erőszakos megmozdulásokra. Egyes információk szerint 80 páncélozott harckocsit vezényelhetnek Párizsba a közintézmények védelme érdekében és a rendőrség egy átmeneti központot is létrehoz, amelyben 600-800 embert vehetnek őrizetbe.

Hirdetés

A Le Figaro most arról számolt be, hogy a tüntetések miatt szombaton Párizs 14 kulcsfontosságú pontját megszállja a rendőrség, de az Eiffel-tornyot is lezárják.

loading...

Párizsban jelenleg is folyik a munka, hogy eltávolítsák a közterületekről azokat a tárgyakat, amikből a tüntetők barikádokat tudnak építeni.

A rendőrség figyelmeztette a Elysé sugárúton található üzleteket, hogy inkább ne nyissanak ki, illetve több múzeum is zárva tart majd.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close