Hirdetés

Meghalt Lovas István

Hirdetés

Június 11-én, 73 évesen elhunyt Lovas István újságíró-publicista.

A hírt hétfőn este „Elment Lovas Pista” címmel Bayer Zsolt a blogján közölte, miután Lovast egész nap nem tudták utolérni.

Hirdetés

„Reggel nem küldte el a nemzetközi sajtószemléjét sem az Echo TV-nek, sem a Magyar Időknek. Egész nap kerestük telefonon, de nem vette fel. Aztán nem jelent meg a ma esti Sajtóklub felvételén” – írta Bayer Zsolt a blogján.

loading...

Lovas István 1945-ben született, 1984 és 1990 között Münchenben dolgozott a Szabad Európa Rádió szerkesztőjeként. 1990-ben tért vissza Magyarországra, ekkor hozta létre Méhes Csabával az Alapítvány a Kommunizmus Áldozataiért nevű szervezetet.

1992-től írt a Pesti Hírlapban, majd számos más napi- és hetilapban is, többek között a Magyar Nemzetben, a Magyar Demokratában, a Napi Magyarországban. 1997-től 2006-ig a Vasárnapi Újság című rádiós műsorban olvasott fel a Magyar Rádióban, 2004-től pedig tíz éven át a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója volt.

2014-től a Magyar Hírlapban, a Magyar Időkben és a Magyar Demokratában publikált, emellett állandó résztvevője volt az Echo TV Sajtóklubjának és a Karc FM-nek.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!