Hirdetés

Megint egy fapados gépen fotózták le Orbán Viktort

Hirdetés

A HVG írta meg, hogy pár héten belül kétszer is fapados járattal utazott a kormányfő, aki korábban büszkén vállalta, hogy 30 éve veszi igénybe baráti üzletemberek magánrepülőit. Nemrég mutattuk be a fotót a milánói reptéren lekapott, utastársakkal vegyülő Orbánról, akit ezúttal akkor örökítettek meg, amikor az oroszországi nyaralásáról tért haza – ismét a Wizz Air járatát választva.

Úgy tűnik, nem egyszeri, rendkívüli eset volt, hogy Orbán Viktor a saját bevallása szerint is bevett gyakorlatot jelentő magánrepülőzés helyett beérte egy fapados járattal: a birtokunkba került fotó alapján oroszországi nyaralásáról szintén a Wizz Air gépével tért haza múlt héten.

Hirdetés

Még július közepén írtuk meg, hogy Milánóból hazatérve szintén ennek a társaságnak a járatát vette igénybe, akkor egy utastárs örökítette meg, ahogy a kormányfő a Malpensa repülőtéren egy tableten olvasgatva várakozott, majd hazarepült – itt részletezte a gépen utazók reakcióit.

loading...

Nem sokkal később az Index egy olvasói fotó alapján írta meg, hogy Orbán az olasz utat követően a családjával Oroszországban nyaralt, Carszkoje Szelóban sikerült lekapni a turistáskodó miniszterelnököt. Ez után jutotta el lapunkhoz névtelenséget kérő informátorunk azt az újabb fotót, amin az oroszországi nyaralásból szintén Wizz Airrel hazatérő kormányfő látható. A HVG azt írja, a képet forrásvédelemből nem közlik, de azon egyértelműen Orbán látható, aki ezúttal is egy külön kisbusszal távozott a reptérről.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close