Hirdetés

Nincs tovább tünti!? Végleg bebizonyosodott, hogy nincs legitimitása az ellenzéki tüntetéseknek

Hirdetés

Minden eddiginél kevesebben vonultak utcára az ellenzéki pártok felhívására. A náciktól a vörösökig tartó összefogás láthatóan továbbra sem hozza meg a várt sikert, az ellenzék inkább csak egyre lejjebb süllyed. Mindeközben Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke évet értékelt a Várkert Bazárban és győztesekhez illő beszédet tartott.

A Gyurcsánytól a Jobbikig tartó demonstráció szervezői kénytelenek voltak feladni a Lánchíd elfoglalását is, ugyanis egyszerűen elfogytak a tüntetők. Az elvtelen horrorkoalícióba tömörülő ellenzéki pártok már a balliberális fellegvárnak számító Budapesten sem tudják mobilizálni választóikat. A legérdekesebb, hogy a jó előre beharangozott demonstráció időpontja (vasárnap) ellenére sem gyűlt össze nemhogy a „kritikus”, de semmilyen tömeg sem.

Hirdetés

Karácsony Gergely emlékezetes szereplése óta tudjuk, hogy a baloldal szemében a zsidók listázása nem számít nácizmusnak, szavazóik azonban láthatóan másképp gondolkodnak. Gyurcsány is hiába szólította fel ellenállásra szektának is beillő pártját évértékelő beszédében, így sem sikerült tartaniuk a Lánchidat. Vesztes politikusok eszeveszett kapálózása az, amit az ellenzék művel.

loading...

A totális érdektelenségbe fulladó megmozdulás közben Orbán Viktor miniszterelnök megtartotta évértékelő beszédét, melyet ő maga honosított meg hazánkban. A miniszterelnök – súlyuknak megfelelően – néhány szót vesztegetett csupán az utolsó morális alapját is feladó, nácikkal kokettáló ellenzékre. Orbán Viktor beszédében a családokra, a demográfiai tendenciákra és a nemzetre helyezte a hangsúlyt és egy 7 pontból álló családvédelmi akciótervet is bejelentett.

Bevezetik a gyermekvállalási támogatását a fiatal házasoknak. 10 millió forint kedvezményes hitelt kap minden 40 év alatti nő, a törlesztés minden gyerek után egyre kedvezőbb lesz.
Bővitik a csok kedvezményes hitelét, például használt lakásra is lehet fordítani.
A kormány átvállal a második gyermek születésekor 1, harmadik gyerek születésekor pedig 4 millió forintot a szülők jelzálog-hiteléből, aztán minden további gyereknél 1-1 milliót.
Életük végéig nem kell szja-t fizetni azoknak a nőknek, akik legalább négy gyereket szültek.
Autóvásárlási programot indítanak a nagycsaládosoknak, ez 2,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást jelent.
Teljes bölcsődei ellátás: 21 ezer új férőhelyet hoznak létre 3 év alatt, az ígéret szerint 2022-re minden szülő bölcsődébe viheti gyerekét.
A nagyszülői gyed bevezetése.
A hazánkat fenyegető veszélyekről szólva az új internacionalizmus fellegvárának Brüsszelt, eszközének pedig a bevándorlást nevezte meg a kormányfő. Szerinte megint vannak, akik nemzetek nélküli világot, nyílt társadalmat akarnak, nemzetek feletti világkormányt “eszkábálnak”, és ma is külföldről irányítják őket.

Jól látható, hogy míg az egyik oldal továbbra is a nemzetépítés és a családok pártján áll, addig a másik csak saját hataloméhsége által vezérelve korábbi esküdt ellenségeivel fog össze, aláírva ezzel saját, morális értelemben vett halálos ítéletét.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close