Hirdetés

Macronnak vége! A francia rendőrség bejelentette, hogy a tüntetők oldalára áll

Hirdetés

Szombaton elvileg egyetlen rendőr sem lesz az utcán, aki megállítja a tüntetőket, akár Macron palotáját is elfoglalhaztják!

Macronnak főhet a feje rendesen. A deutsch.rt.com cikke iszerint a francia rendőri szakszervezet, december 8-tól határozatlan ideig tartó sztrájkot hirdetett. Ezzel fejeznék ki szolidaritásukat a sárgamellényes mozgalom mellett.

Hirdetés

Így fogalmaznak:

“Itt az idő hogy szolidaritásunkat fejezzük ki a sárgamellényes mozgalommal, mindannyiunk javára. A nemzeti rendőrség személyzete összesen több mint 25 millió túlórát gyűjtve teljesen kimerült. A szakszervezet szerint halottak is vannak, ami a vezetőség inkompetenciáját bizonyítja.”

A Vadhajtások.hu franciaországi szakértőtől olyan információkat kapott, hogy a francia rendőrségen belül is forrnak már az indulatok. A rendőrök túlóráznak, pénzeket nem fizették eddig ki nekik(erről itt számoltak be), s olyan hozzáállás kezd kialakulni a rendőrség részéről, hogy most talán még megvédik a sárgamellényesektől a várost, de aztán jönnek ők sötétkékben.

Hirdetés
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close