Hirdetés

Ő az az újságírónő, aki a vezető francia lapban szégyenli, hogy magyar!

Hirdetés

Orbán Viktor bigott nézetei miatt szégyelli, hogy magyar egy szabadúszó magyar újságírónő, aki olvasói levélben fejtette ki véleményét. Karáth Kata nagy bajnak tartja, hogy a miniszterelnök szerint mindannyiunknak fehérnek, heteroszexuálisnak és kereszténynek kell lennie, csakhogy a múltunk multikulturális és erősen összefügg a migrációval.

Mint írja, Magyarország jelenleg a liberálisellenesség első számú példája a világsajtóban. Az pedig egyenesen groteszk, hogy a kormány a ‘fehér’ nacionalizmussal kacérkodik, de közben a magyarok ázsiai gyökerei felé kacsintgat.

Hirdetés

A magyar fiatalok nagy része ugyanakkor kedvezően vélekedik az EU-ról és nem osztja az Orbán által megjelenített paranoiás képet róla. Ám vészesen romlik az ország és az unió viszonya. A hatalom önkényuralmat gyakorol a nemzeti identitás fölött és ez teljesen fejre állította a politikát a választások előtt. Multikulturális nemzet vagyunk, ám ez nem akadályozta meg a kormányt a kerítés felállításában, illetve a nacionalista plakátkampányban, a kirekesztésre és a félelemkeltésre építve. Magyarország Európa páriája lett, de ez ellen küzdeniük kell a progresszív és liberális fiataloknak. Hogy újra büszkék lehessenek a magyarságukra.

loading...

Forrás: The Guardian

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!