Hirdetés

Putyin üzenete Európának: Nem akarok egy hatalmas kalifátust Oroszország mellé, ezért azonnal tegyétek meg ezt:

Hirdetés

Putyin nemrég megrázó jövőképet vázolt Európa számára.

Ha az EU nem teszi meg azt a két dolgot, amit javasol, akkor visszafordíthatatlanná válnak a jelenleg is uralkodó, lassan káoszba torkolló állapotok. Ha nem hajtja végre ezeket Európa, akkor nem marad semmi, amit meg lehetne védeni.

Hirdetés

Bár akár érdeke is lehetne, hogy az unió összeomoljon, mégis úgy hiszi, figyelmeztetnie kell az EU vezetőit, mivel nem akar a közvetlen szomszédságában egy hatalmas új Kalifátust, hiszen azzal az oroszok baja is meggyűlne..

loading...

Putyin szerint a legfontosabb, hogy azonnal le kell zárni Európa határait, amit katonasággal kell megvédeni. A másik, hogy meg kell szüntetni azt a normát, hogy illegális bevándorlókat fogad be Európa. 100 százalékos bizonyossággal meg kell győződni arról, akit az EU befogad, hogy nem terrorista és, hogy jogosult-e a menedékre.

Ezekkel az intézkedésekkel meg lehetne akadályozni, hogy a szélsőséges muszlimok száma drasztikusan növekedjen az európai városokban mielőtt visszafordíthatatlanná válna a probléma.

Még az Unió vezetői, és a tagállamok politikusai bénultan nézik a migránsválság okozta Európai káoszt, Putyin határozottan cselekszik, hogy megvédje Oroszországot és az orosz népet.

Forrás: vilagtitkai.com

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close