Hirdetés

Salvini beindul! Óriási kitoloncolási hullám várható Olaszországban

Hirdetés

Matteo Salvini egy rendeletet nyújtott be, ami lehetővé teszi, hogy az illegálisan Olaszországban tartózkodó bevándorlókat kitoloncolják az országból – számolt be a 888.hu.

Az olasz belügyminiszter év eleji választási kampányában tett ígéretet arra, hogy az illegálisan az országban tartózkodó migránsokat elküldik Olaszországból. Úgy tűnik ennek az ígéretének a politikus eleget fog tenni. Egy frissen benyújtott rendelet értelmében ugyanis 2019 januárjától szigorúbban fogják szabályozni az ideiglenes tartózkodási engedélyek kiadását és eltörlik azok meghosszabbítását. Az új szabályozás értelében, azok a bevándorlók, akik nem kapják meg a tartózkodási engedélyt illegális bevándorlónak minősülnek és két héten belül el kell hagyniuk az országot. Akiknek pedig lejárt az engedélyük nem hosszabbítják meg, ezért ugyancsak el kell hagyniuk az országot. Becslések szerint az új rendelet értelmében

Hirdetés

2020 év végére 32 ezer migránsnak kell elhagynia az országot, ami havi bontásban több mint 2000 bevándorlót jelent.

loading...

Salvini migrációs politikája nagy sikernek örvend Olaszországban, a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint pártja, a jobboldali Liga a legnépszerűbb politikai formáció az országban. Olyannyira, hogy lassan akár egyedül is képes lenne kormányt alakítani.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close