Hirdetés

Támadás Melbourne-ben. Egy halott több sebesült

Hirdetés

Meghalt az a biztonsági őr, akit tegnap arcon lőttek egy éjszakai klub előtt. Az elkövetők egy autóból nyitottak tüzet a klub előtt várakozókra, a biztonsági őrön kívül három embert ért találat, egyikük állapota életveszélyes – írta a The Sydney Morning Herald.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, lövöldözés volt Melbourne-ben egy éjszakai klub előtt. Az elkövetők a rendőrség tájékoztatása szerint egy motoros banda tagjai lehettek, akik korábban megzsarolták a klubot.

Hirdetés

A lövöldözésben négyen sérültek meg, a 37 éves biztonsági őrt az arcán érte a golyó, ő a kórházban meghalt. A sérültek között van egy 28 éves férfi, az ő állapota életveszélyes, míg egy 50 és egy 29 éves férfi könnyebben sérült meg.

loading...

Andrew Stamper nyomozó később azt mondta, a sérültek közül ketten a klub alkalmazottai voltak, egy pedig a klub vendége. Azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy a lövöldözőknek a klub volt a célpontja, a biztonsági őrök, vagy egy banda ámokfutásáról van-e szó – a nyomozás korai szakaszában mindenesetre egy motoros bandát gyanúsítanak.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close