Hirdetés

Titkos KGB akta: Ősi földönkívülieket találhattak a szovjetek egy egyiptomi sírkamrában

Hirdetés

A KGB rengeteg olyan aktával rendelkezik, melyet több évtizedre titkosítottak. Vannak köztük olyan kiemelten kezelt dokumentumok is, melyeknek jelentős része ma is titkosítás alatt van, és bizonyos adatok soha nem lesznek ismertetve. Ugyanakkor a Szovjetunói bukása után ezen dokumentumok nagy része napvilágra került.

Innen tudja ma azt a történelemtudomány, hogy a hidegháború időszakában a szovjetek olyan bizarr paranormális kutatásokat, expedíciókat végeztek teljes titokban, amiről egészen addig nem is tudott a világ. A KGB ugyanis felsőbb utasításra egy olyan divíziót hozott létre, mint ami a náci rezsim égisze alatt működött.

Hirdetés

A szovjetek ugyanis tisztában voltak az idegenek létezésével itt a Földön. Egyrészt a hírszerzés tudott a Roswellben történtekről 1947-ben, másrészt a nácikhoz beépült besúgók csatornái is arról számoltak be, hogy a német tudósok földönkívüli technológiára épülő Haunebu kódnevű repülő csészealjakat kezdtek el építeni.

loading...

Mint tudjuk, a háborúk után a szövetségesek által a titkos gyárakban, létesítményekben feltárt dokumentumok szerint komplett prototípusokkal is rendelkeztek, műszaki leírások, rajzok bizonyítják ezt.

A KGB tehát saját szakállára nyomozott, és ősi idegenek nyomai után kezdett el kutatni. A többi nemzettől kicsikart hírszerzési információk alapján egyre biztosabbá vált az, hogy az idegenek régen is jelen voltak a Földön.

Állítólag a teljes szovjet vezérkar meg volt róla győződve, hogyha az idegenek nyomára bukkan a régészet színterén, akkor forradalmi technológiákat is begyűjthet a múltból. Ráadásul olyan képet kaphat a világról, ami komoly előnnyel járhat.

A KGB többek között Shambhalába, a Belső Föld birodalmába is megpróbált csapatokat eljuttatni titkos expedíciók keretében, akárcsak a nácik. Egy külön szervezett csoportjuk még Egyiptomban is járt.

Konkrét információkkal rendelkeztek arról, hogy az egyiptomi fáraók, és piramisok valahogy kapcsolatban állhattak ezekkel a múltbéli látogatókkal. Elő is került egy archív felvétel, mely a források szerint 1961-ban készült és amin egy egyiptomi szarkofág feltárása látszik. A szarkofágban nem emberi lény feküdt, hanem egy több méter magas humanoid idegen…

Ez a felfedezési hadművelet ISIS néven futott. Az Isis projekt valójában nem egy ősi múmia feltárásáról szólt, sokkal inkább egy vadonatúj tömegpusztító fegyver megtalálásáról.

A feljegyzések szerint ugyanis a szovjetek úgy sejtették, az ősi Egyiptom olyan fejlett technológiát birtokolt, hogy azt katonai célokra felhasználva szuperhatalommá tette volna a Szovjetuniót. Mindennek célja tehát a megtévesztés volt, az ügyes ürüggyel pedig a KGB észrevétlenül tevékenykedhetett az ősi síroknál.

Fegyverszakértők és radioaktivitást kutató tudósok is jelen voltak az ásatásnál, ami első hallásra elég különösnek tűnhet. Persze, ügyes kifogásokkal elkendőzték valódi szándékukat a kíváncsiskodók előtt, így megkezdődhetett a kutatás.

Az expedíció nagyon veszélyesnek bizonyult, mivel a sírt eredetileg két beduin férfi tárta fel Gízában.

Ahogyan az már több sírkamra feltárásánál is előfordult, olyan mérgek szabadultak fel a helyiségben, hogy a felfedezők súlyosan megbetegedtek, majd meghaltak.

Ilyen, és ehhez hasonló hátborzongató titkos aktával van tele a szovjetekhez fűződő levéltár és archívum.

Ezeknek azonban csak egy szűk rétegébe nyerhető betekintés. A többi ugyanis még borzalmasabb titkokat és súlyos igazságokat rejt…

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!