Hirdetés

Tömegverekedés a fesztiválon! Németek csaptak össze a nőket zaklató migránsokkal

Hirdetés

Az észak-vesztfáliai Steinfurtban, a csendes német kisvárosban egy 10 fős migránscsoport szexuálisan inzultált nőket, és összeverekedett a helyiekkel a hétvégén – írta meg a Der Westen német lap. A több személy ellen elkövetett zaklatásnak, verekedésnek a rendőrök vetettek véget, akiket többször is kihívtak a rendezvény ideje alatt. A migránsok közül többen részegek voltak. 

Steinfurt Lienen nevű kerületének hétvégi vásárába többször is kihívták a rendőröket egy körülbelül 10 főből álló migránscsoport miatt. Szombaton este fél 7 körül ugyanis rátámadtak két lányra, akik dodzsemben ültek.

Hirdetés

Egy 22 éves férfi szándékosan nekik ütközött, és fogdosni kezdte a mellüket, meg a lábukat.

loading...

Hamar kiderült, hogy egy migránsról van szó, aki ráadásul részeg is. A közeledés mellett egy mobilt és egy sálat is el akart lopni a lányoktól, akiket szexuálisan zaklatott. Azonnal keresni kezdték a rendőrök, és nem sokkal később meg is találták, mert a férfi nem bírt magával.

Egy órával az incidens után a részeg migráns 9 társával együtt ismét a dodzsemnél randalírozott. Ezúttal nem lányokat kergetett, hanem német tinédzsereket pécézett ki magának a többiekkel együtt. A konfliktusba a rendőröknek kellett beavatkoznia. 

A férfinak volt egy nagyon agresszív bűntársa. Mindkét részeget őrizetbe vették” – olvasható a Der Westen hírportálon.

Éjszaka fél tíz körül az egyik játék tulajdonosával vesztek össze migránsok, mert az nem akart több kört indítani, pedig szerették volna kipróbálni a szerkezetet. A német oldal szerint csak azért nem verték meg a német tulajt, mert az egyik migráns megállította erőszakos társát. Amikor a rendőrök megérkeztek, az egyiküket helyben letartóztatták, a másik ugyan elszaladt, de később őt is elkapták. A részeg migránsok, akik ellen eljárás indult, bilinccsel a kezükön sem hagyták abba, továbbra is agresszíven viselkedtek.

Forrás: origo.hu

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!