Hirdetés

Tommy Robinson elmenekül Angliából és politikai menedékjogot kér. Nem találod ki, hogy hol!

Hirdetés

A Facebookról kitiltott Paul Joseph Watson, amerikai rádiós, blogger szerint az angol politikai aktivista Amerikában szeretne politikai menedékjogot, mert a múlt héten újabb börtönbüntetésre ítélte a brit legfelsőbb bíróság.

Paul Joseph Watson konzervatív újságíró szerint Tommy Robinson várhatóan a héten, a Fox News és az Infowars média felületén keresztül teszi lehetővé a kérelmet. Az aktivista úgy véli, hogy az élete veszélyben van. TR két éves börtönbüntetést kapott, amit csütörtökön kell megkezdenie.

Hirdetés

Tavaly Robinson-nak megtagadták az utazási vízumot, és megakadályozták, hogy találkozzon az amerikai törvényhozókkal Washington DC-ben, valamint korábban az Egyesült Királyságban letartóztatták útlevél hamisításáért. Nem világos, hogy a menedékjog iránti kérelme jóváhagyásra kerül-e.

loading...

Az Angol Védelmi Liga (EDL) társ-alapítója, az Egyesült Királyságban mind az iszlám, mind a bevándorlók ellen fellépő szervezet. Robinson vitát váltott ki az aktivizmusával és videóival, beleértve az úgynevezett „No-go zónák”című filmjét is. Szerinte a brit közösségek területeit a muszlim bevándorlók átvették – írja a Russian Today. 

AZ EP választás előtt Varga-Bíró Tamás szólaltatta meg az angol aktivistát:

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close