Hirdetés

Tragédia! Szíven szúrták a migránsok a srácot mert megtámadott barátja segítségére sietett

Hirdetés

Adrien Perezt szíven szúrták az arab migránsok, azért, mert a francia fiatalember megpróbált segíteni a barátain, akiket bántalmaztak a migránsok. A férfi belehalt a sérüléseibe. A szülővárosa lakosságát felháborította a gyilkosság.

A fiúk éppen hazafelé tartottak a szórakozóhelységből, amikor Perez barátaira támadt három arab migráns – írja a Le Parisien című francia lap. Ő megpróbált segíteni rajtuk, erre az arabok földre teperték, majd egyikük elővett egy kést és szíven szúrta Perezt. Az áldozat a helyszínen meghalt.

Hirdetés

A biztonsági kamera felvételei alapján a rendőrség nemsokára megtalálta a tetteseket. Ketten közülük testvérek, a 19 éves Younes El Habib és a 20 éves Yanis El Habib. A harmadik migráns nevét és életkorát nem közölték a hatóságok, valószínűleg azért, mert az kiskorú lehet.

loading...

A gyilkosság miatt Meylan lakossága felháborodott és szerdán szolidaritási menetet rendeztek az áldozat emlékére a közelben lévő legnagyobb településen, Grenoble városában.

A francia emberek itt számon kérték az ország vezetésétől, hogy miért nem foglalkoznak az igazi problémáikkal, és miért nem védik meg őket a bűnöző migránsoktól?

Forrás

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!