Hirdetés

Trump hadüzenetet küldött London muszlim polgármesterének

Hirdetés

Az amerikai elnök már sokadjára fogalmaz meg kritikát London „ostoba és inkompetens” polgármesterével szemben.

Trumpot még júniusban fordította maga ellen Sadiq Khan. London polgármesre egy cikkben ugyanis fasisztának bélyegezte, valamint múlt századi diktátorokhoz hasonlította az amerikai elnököt. Nos, Trumpot sem kell félteni, az elnök azóta szinte heti rendszerességgel világít rá a pakisztáni származázú városvezető alkalmatlanságára.

Hirdetés

Péntek este furcsa üzenetek jelentek meg a Metropolitan Police Twitter-oldalán. Az üzeneteket 40 percen át posztolták, közben a rendőrség igyekezett minél gyorsabban törölni őket. Egyelőre vizsgálják, hogy mi történhetett, de az eddigi értesülések szerint a rendőrség belső rendszeréhez valószínűleg nem fértek hozzá.

loading...

A Trump által megosztott poszt erősen bírálja a brit rendőrséget. „A rendőrök azt állítják már nem tudnak rendet tartani London utcáin. Úgy tűnik még a saját Twitter-fiókjukat sem tudják biztonságban tartani”

Rendőrségi adatok szerint Khan polgármestersége alatt a késes támadások aránya 52 százalékkal emelkedett, 59 százalékkal több rablás és 30 százalékkal több lőfegyveres bűncselekmény történik a brit fővárosban. Az emberölések száma egy évtizede volt utoljára ilyen magas Londonban, mint manapság.

Sadiq Khan a siralmas adatok ellenére továbbra sem vállal semmilyen felelősséget, helyette a kormányzatot hibáztatja a Londonban tapasztalható állapotok miatt.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close