Hirdetés

Váratlan fordulat: megszólalt az ügyben Juhász volt élettársa

Hirdetés

Az Együtt elnökének volt élettársa értetlenül áll a periratok nyilvánosságra kerülése előtt, ugyanakkor visszautasítja Juhász Péter állításait is.

A kormánypárti média megszerezte a Juhász Péter és volt élettársa között folyó gyermekelhelyezési per bírósági peranyagát és a gyámügyi osztály dokumentumait is. Szombaton a Bors számolt be arról, hogy a politikus bő egy éve összeverte volt élettársát. Másnap a Tények újabb részleteket hozott nyilvánosságra az üggyel kapcsolatban, ebben a politikus volt élettársa azt állítja: Juhász őt, jogi képviselőit, valamint közös gyerekeiket is presszió alatt tartotta.

Hirdetés

Juhász Péter elsőként Facebook-oldalán reagált a vádakra, mint írja: egy szó sem igaz abból, hogy megverte volna volt élettársát.

loading...

Ezt követően blogbejegyzésben cáfolta az állításokat, amelyek szerint elhagyta volna családját vagy bántalmazta volna volt élettársát, ahogy azt is, hogy a nő előle menekült volna Angliába 2016 őszén. Majd vasárnap az Indexnek nyilatkozva elismerte, hogy dulakodtak volt élettársával. Azt mondta: szándékosan soha nem ütötte meg gyerekei anyját; ám volt egy vitájuk, amely – Juhász szerint a nő kezdeményezésére – jó egyórás dulakodásba torkollt, amelyben a nő megsérülhetett.

A nő hétfőn a Patent egyesületen keresztül reagált az ügyre. A közlemény elején leszögezi, hogy nem közszereplő, és semmilyen formában nem kíván volt élettársa közéleti tevékenységében részt vállalni. „Elsőként is le kívánom szögezni, hogy a Juhász Péterrel szembeni, immár hónapok óta zajló jogvitát a nyilvánosság kizárásával kívánom lefolytatni a bíróság, illetve más hatóságok előtt, így teljes értetlenséggel állok az előtt a tény előtt, hogy a gyermek elhelyezési, valamint a gyámhivatal előtt folyó ügy iratanyaga akaratomon kívül nyilvánosságra került.”
Hozzáteszi, hogy a kialakult helyzet különösen a három közös gyermekük számára ártalmas, akiket meg akar védeni a jogvita negatív következményeitől.

„Kénytelen vagyok ugyanakkor visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént, azonban miután a jogvitát nem a nyilvánosság előtt kívánom lefolytatni, a közvélemény előtt Juhász Péter valótlan állításaira jelen állás szerint nem kívánok részletesebben reagálni” – zárul a közlemény.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!