Hirdetés

Végre kiderült, mi baja Hosszú Ka­tinkának a férjével

Hirdetés

Továbbra is edző-férje, Shane Tusup nélkül edz a Duna Arénában a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka, akit egy titokzatos nő fuvaroz az úszókomplexumhoz. A Bors megtudta: az ismeretlen hölgy az Iron Lady bizalmasa, legjobb barátnője és személyi asszisztense egyben.

A lap értesülése szerint a kiváló sportoló nála húzta meg magát, amióta különköltözött Shane-től. Néhány napja látták Katinkát és asszisztensét késő este kettesben:“Nem volt náluk se táska, se semmi. Olyan volt, mintha csak lementek volna sétálni”– mondta egy olvasóriporter.

Hirdetés

A klubhoz közel álló informátor szerint is szoros viszonyt ápol egymással Hosszú és személyi titkára.

loading...

A legbelsőbb titkait is megosztja Edittel Katinka. Talán nem végleg költözött el a férjétől az Iron Lady, átmeneti megoldásnak pedig szerintem kézenfekvő, hogy a barátnőjénél vészeli át a nehéz időszakot – mondta a forrás, aki szerint hamarosan rendeződni fog a páros viszonya.

Pszichológiát tanult Katka, és ezt alkalmazza is a férjénél. Irányba kell terelni Shane-t, mert elszaladt vele a ló. Meg akarja mutatni neki, hogy az ország vele van.

Nem Tusupnak szurkolnak a rajongók, a sajtó és a szakma is Katinka oldalán áll. Az amerikai tréner valóban kiváló szakember, de azért nézik el a sorozatos botrányait, mert a világ egyik legjobb úszónője a felesége”

– érvelt a Bors informátora.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...
[sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup]
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close