Hirdetés

Világszerte megbukik a Soros-tev

Hirdetés

Soros György ellenségei egyre népszerűbbek világ szerte. Az USA és Ausztrália már eddig sem fogadott migránsokat. Most úgy tűnik Európában is változnak a dolgok.

Soros György úgy gondolja, hogy ha ennyi ellensége van a világban, akkor valamit jól kell csinálnia. Ám közben azt is elismeri, hogy az utóbbi időben szinte ami csak lehetett, az tönkre ment a politikában. Amerikában Trump győzött, noha az üzletember szerint képes arra, hogy romlásba döntse a Földet. Az EU a Brexittel és a bevándorlás-ellenes érzelmekkel küszködik. A milliárdos maga pedig Magyarországtól Kaliforniáig célpont lett a választásokon. De úgy nyilatkozott a lapnak, hogy nem gondol a visszavonulásra, a liberális értékek védelmében még inkább szembe kíván szállni a nacionalizmussal. Sőt minél nagyobb a veszély, annál inkább van kedve fellépni azzal szemben. Ilyen értelemben megkétszerezi az erőfeszítéseit, miközben azzal vádolják, hogy ő mozgatja a szálakat, náci szimpatizáns, illetve hogy ellenőrzi a Demokrata Pártot.

Hirdetés

Vagyona ellenére be kell látnia, hogy befolyása korlátozott az USÁ-ban. De ezzel együtt narcisztikusnak tartja Trumpot, aki ráadásul azt hiszi, hogy mindenható. A Nyílt Társadalom Alapítvány 100 országban évente 940 millió dollárt költ a szólásszabadságra és a szabad választásokra. Putyin pár napja széleskörű beavatkozással vádolta meg. Orbán a „Stop, Sorossal” le akar csapni a civilekre – írja a The Washington Post.

loading...

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!